Kiszerelések

Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, amely a diszperziós és a hagyományos szilikátfestékek előnyös tulajdonságait egyesíti.

Felületi megjelenés matt, fehér
Száradási idő 20°C-on: 12 óra
Átfesthetőség 20°C-on: 12 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónapig.
Alkalmazás hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás elso rétegben max. 10% vízzel, második és harmadik rétegben max. 5% vízzel.
Kiadósság 5 m2/liter, 2 rétegben

Alkalmazási terület

Vakolatokra vagy már korábban szilikátfestékkel, illetve mésszel festett falfelületekre hordható fel. Gipsz- és korábban diszperziós festékkel festett felületeken ne alkalmazzuk! A termék kizárólag gyári színezéssel rendelhető. Egyedi szín esetén érdeklődjön előzetesen a vevőszolgálatunknál.

Alkalmazás

hengerezéssel, ecseteléssel

Felhasználás

Az alapfelületnek szilárdnak, tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A régi felületekről a táskásodó, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Új vakolatok festésénél, valamint az előkészített régi vakolatok megerősítésére javasoljuk az Inntaler Szilikát mélyalapozó használatát. Az alapozott felületre min. 12 óra kötési idő után hordható fel az Inntaler Szilikát beltéri falfesték, melyet a felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-3 rétegben, megszakítás nélkül, a munkafelületeket jól összedolgozva. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő (12 óra) kötési időt. Nem lehet dolgozni magas páratartalomnál, +10°C-nál alacsonyabb és +25°C-nál magasabb fal- és léghőmérsékletnél. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. A termék a gyártástól számított három nap érési idő után használható. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni. A festésre nem kerülő, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a festéstől letakarással védeni kell.

Összetétel

kálium-szilikát, műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Választék

A POLI-FARBE és a COLOUR HARMONY színkártyák alapján rendelhető. 2, 4, 8 és 16 literes műanyag vödörben kapható.

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes!

Biztonsági adatok

P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Biztonsági adatlap foglalkozásszerű felhasználók kérésére rendelkezésre áll. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

Szakvélemény

A-23/2010 ÉMI

További termékkategóriák