Önkéntesek bevonásával és közös összefogással felújításra kerül a Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete által fenntartott váci Diadalív Lakóotthon, ahol 14 súlyosan mozgáskorlátozott fiatal él. A felújításhoz szükséges festékadományt a Poli-Farbe Vegyipari Kft. és partnere, a váci Naszály Festék biztosította az otthon részére.

A Poli-Farbe Festékgyár évek óta szervez jótékonysági programsorozatot, melynek célja, hogy a rászoruló intézmények - óvodák, iskolák, kórházak, egészségügyi intézmények- közös összefogással megszépülhessenek, és az ott eltöltött idő kellemesebb legyen egy élhetőbb környezetben. A felújítási munkálatok során példaértékű összefogással önkéntesek és támogatók ragadtak szerszámokat, hogy az épületet, mely több éve nem volt felújítva megszépítsék, a lakók környezetét szebbé tegyék.

A jótékonysági eseményre a festékgyár és partnere színes beltéri falfestéket, Poli-Fabe Platinumot és lábazatfestéket ajánlott fel az intézménynek, több mint 80.000.-Ft értékben. A felajánlott festékmennyiség 400 nm falfelület felújítására elegendő, az intézmény tervei szerint közös helyiségek és folyosók is megszépülhetnek a festékadományból. A Poli-Farbe Platinum falfesték egyrétegű, extra nagy fedőképességű, csepegésmentes, illatosított, könnyen tisztítható belső falfesték, melynek bevonata tartós és matt, és mely nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet, így biztonságosabb a felhasználók számára. A festékek egyéni tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen alkalmasak a lakásotthon falainak szépítésére és hosszú távú megóvására.

A Poli-Farbe Kft. adományát Gombos Edina, televíziós műsorvezető, a festékgyár jótékonysági nagykövete, Lakatos Gábor a Naszály Festékbolt képviselője adta át a Diadalív Lakóotthon vezetőjének, Bunna Katalinnak és az otthon lakóinak.