Kiszerelések

Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.

Száradási idő 2-4 óra (20 °C-on).
Átfesthetőség 2-4 óra (20 °C-on).
Tárolás 5 °C -25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig
Alkalmazás ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem megengedett
Kiadósság 5-6 m2/liter

Alkalmazási terület

POLICOLOR diszperziós nemesvakolathoz és POLICOLOR hőszigetelő rendszerhez ajánlott a tökéletes bevonat kialakítása érdekében.

Alkalmazás

ecsettel, hengerrel

Felhasználás

POLICOLOR hőszigetelő rendszernél a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell hígítás nélkül felfesteni. Majd 2-4 óra száradás után (hőmérséklettől függően) a nemesvakolat felhordható. POLICOLOR diszperziós nemesvakolat használata esetén a megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta és pormentes felületre a következő rétegrend kialakítása javasolt: - 1 réteg INNTALER diszperziós mélyalapozó, - 1 réteg POLICOLOR vékonyvakolat alapozó, - 1 réteg POLICOLOR homlokzati nemesvakolat, a termékre vonatkozó felhasználási utasítás szerint. A festéket megfelelő keverés után, hígítás nélkül kell felfesteni. A felhordás után a hőmérséklettől függően 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. 5 °C alatt festést nem szabad végezni. Ha színes vakolatot használunk fedőrétegként, akkor célszerű az alapozót is megszínezni 1-3 % POLI-FARBE színezőpasztával, vagy INNTALER színezőfestékkel. A termék színezve is rendelhető. Festés után a szerszámok vízzel azonnal elmoshatók, a száraz festékréteg csak agresszív oldószerrel távolítható el.

Összetétel

kálcium-karbonát, műanyag diszperzió, pigment, víz, festékadditív

Tulajdonságok

Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.

Érdekességek

Mi a Ton in ton? Ez azt jelenti, hogy egy válogatott színskála színei megtalálhatók a homlokzatfestékek, a nemesvakolatok, a lábazatfestékek és a kerítésfestékek között is. Ezért a Ton in ton rendszerben előállított festékek színeinek segítségével jóval egyszerűbb összhangot teremteni a különféle felületek színei között. A Ton in ton logót minden Ton in ton rendszerben gyártott termékünk mellett feltüntettük, hogy megkönnyítsük a választást. Poli-Farbe Ton in ton, összhang a falakon.

Választék

Kiszerelései: 5, 16 l e

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes

Szakvélemény

Szakvéleményszám: A-175/2004 ÉMI

További termékkategóriák