Kiszerelések

Használatával csökken a felület szívóképessége és nő a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.

Felületi megjelenés matt, fehér vagy színes
Száradási idő 20°C-on: 2-4 óra
Átfesthetőség 20°C-on: 2-4 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi 12 hónapig
Alkalmazás ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem megengedett
Kiadósság 5-6 m2/liter

Alkalmazási terület

Policolor diszperziós nemesvakolathoz és Policolor hőszigetelő rendszerhez ajánlott a tökéletes bevonat kialakítása érdekében.

Alkalmazás

ecsettel, hengerrel

Felhasználás

: Policolor hőszigetelő rendszernél a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell hígítás nélkül felfesteni. Majd 12 óra száradás után (hőmérséklettől függően) a nemesvakolat felhordható. Policolor diszperziós nemesvakolat használata esetén a megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta és pormentes felületre a következő rétegrend kialakítása javasolt: - 1 réteg Policolor vékonyvakolat alapozó, - 1 réteg Policolor homlokzati nemesvakolat, a termékre vonatkozó felhasználási utasítás szerint. A festéket megfelelő keverés után, hígítás nélkül kell felfesteni. A felhordás után a hőmérséklettől függően 6 óra száradási időt kell biztosítani. 5ºC alatt festést nem szabad végezni. Ha színes vakolatot használunk fedőrétegként, akkor célszerű az alapozót is megszínezni 1-3% Poli-Farbe színezőpasztával, vagy Poli-Farbe színezőfestékkel. A termék színezve is rendelhető. Festés után a szerszámok vízzel azonnal elmoshatók, a száraz festékréteg csak agresszív oldószerrel távolítható el.

Összetétel

műanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Választék

fehér és bázis 5 és 16 literes műanyag vödörben kapható. A termék színezve a POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelhető.

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes!

Biztonsági adatok

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] 2-metil-4-izotiazolin-3-on [EI-NECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

Szakvélemény

A-132/2014 NMÉ

További termékkategóriák