Hírek - újdonságok

Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel

Ha van allergiás, asztmás a családban, minden irritáló anyag, illat piros zászlót kap az otthonunkban a Poli-Farbe termékújdonsága, a Poli-Farbe Santal éppen nekik tökéletes választás.

tovább

Nyereményjáték: megvan ki utazhat Prágába!

Gratulálunk Antoni Márknak, aki másodmagával utazhat a Prágába. Az Arany Város minden évszakban gyönyörű. Játékunk továbbfolytatódik!

tovább

Nyereményjáték: megvan ki utazhat Párizsba!

Fess és Utazz velünk! szlogennel meghirdetett Poli-Farbe Platinum-nyereményjátékunk harmadik nyertese Budai Anett.  A szerencsés Párizsba, a fények városába utazhat párjával. Gratulálunk! Játékunk továbbfolytatódik!

tovább

Kórház-felújítási pályázatot hirdet a Poli-Farbe!

Eddigi segítségünkkel több száz szociális intézmény szépülhetett meg. Idén a kórházakat támogatjuk kiemelten. Kattintson a részletes pályázati kiírásért!

tovább

Nyereményjáték: megvan ki utazhat Londonba!

Holecza Roland nyerte londoni nyereményutunkat, ahová másodmagával utazhat! Gratulálunk és jó utat kívánunk! Poli-Farbe Platinum-nyereményjátékunk tovább folytatódik!

tovább

Hipnózis: bronzot nyert a Foltokozók reklámfilmünk

Újabb - ezúttal hazai  - elismerésben részesült a Foltokozók címet viselő, 2018-ban megalkotott reklámfilmünk, amely középpontjában Poli-Farbe Platinum matt latex falfestékünk áll. A Hipnózison bronzot nyertünk.

tovább

Decor Day 2019

Ha május, akkor Decor Day!  Egy nap, ahol a színeké, a trendeké és a lakberendezésé a főszerep. Ehhez pedig a Poli-Farbe biztosítja az ötletesebbnél ötletesebb háttereket, azaz falfelületeket!

tovább

Nyereményjáték: Megvan, ki utazhat Amszterdamba!

Poli-Farbe Platinum-nyereményjátékunk első szerencsés nyertese: Németh Tibor, aki másodmagával utazhat Hollandia fővárosába, Amszterdamba! Gratulálunk!

tovább

25 tehetséges ember története kiállítás

Esélyegyenlőségi kiállításunk során olyan fogyatékkal élő tehetségeket mutatunk be a művészet, a sport, a tudomány és a közélet területéről, akik valódi értéket teremtettek.

tovább

Újabb díjat nyert a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték

Az Év Terméke Díj választáson a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték nyert a beltéri falfesték kategóriában. A 2019-es megmérettetés az innovatív és a kényelmi termékek sikerét hozta. 

tovább

Meghirdették az Érték és Minőség pályázatot

A Poli-Farbe Kft. önálló kategóriaként, az általa kiválasztott nagydíjat nyert pályázónak különdíjat adományoz az „Innovatív és élhetőbb lakótér kialakításáért”.

tovább

Negyedik alkalommal díjaztuk Az Év Lakberendezőjét

2019-ben Zai Viktória, enteriőrtervező, a Dizain márka megálmodója vehette át a rangos elismerést, Az Év Lakberendezője díjat.

tovább

Partnerségre léptünk a lengyel Sniezka festékipari cégcsoporttal

Új fejezet a Poli-Farbe életében: partnerségre léptünk a lengyel Sniezka festékipari cégcsoporttal, hogy dinamikus fejlődésünk töretlen maradjon az európai piacon.

tovább

Kozák Danuta: Az anyaság még erősebbé tett

A Poli-Farbe jótékonysági nagykövetével, Kozák Danuta ötszörös olimpiai kajakozóval beszélgettünk a Szent Margit Kórház felújítása kapcsán. 

tovább

Új helyiséget fogadtunk örökbe a Szent Margit Kórházban

A Poli-Farbe Kft. jóvoltából 5000 négyzetméter falfelület szépült meg a budapesti Szent Margit Kórházban.

tovább

Bemutatjuk a lakást fűtő falfestéket

A fűtőfesték csökkenti az otthonok ökológiai lábnyomát, alkalmas a lakások, házak energiatakarékos felmelegítésére. Újabb irányt teremthet a lakásfelújításban és az „okos-lakás” kialakításában.

tovább

Nézd meg, hogyan gyártunk festéket!

Magyar vegyipari szakemberek segítségével, saját laboratóriummal és modern gyártógépekkel folyamatosan bővítjük termékeink körét!

tovább

Díjazták a magyar kreativitást

Arany Delfin díjjal jutalmazták a Poli-Farbe Platinum matt latex reklámfilmünkat az idei Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadón.

tovább

Irány Kuba és Portugália! Sorsoltunk!

Poli-Farbe - Színnel, lélekkel című nyereményjátékunk 2018. augusztus 31-én véget ért. A promóciós időszak alatt regisztrálók között kubai és portugáliai nyaralásokat sorsoltunk.

tovább

Így készült a Poli-Farbe Platinum matt latex 2018-as reklámfilmje

A Poli-Farbe festékgyár 2018-as termékújdonságához, a Poli-Farbe Platinum matt latex falfestékhez készített reklámfilmet az idei festési szezonra. A dörzsölhető, mosható falfesték minden olyan helyiségben tökéletes választás, ahol a falak gyorsan összekoszolódhatnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a szpotban megjelenő jelenetek, amelyek bizony akárkibel előfordulhatnak a hétköznapok folyamán!

tovább