Hírek - újdonságok

Meghirdették az Érték és Minőség pályázatot

A Poli-Farbe Kft. önálló kategóriaként, az általa kiválasztott nagydíjat nyert pályázónak különdíjat adományoz az „Innovatív és élhetőbb lakótér kialakításáért”.

tovább

Negyedik alkalommal díjaztuk Az Év Lakberendezőjét

2019-ben Zai Viktória, enteriőrtervező, a Dizain márka megálmodója vehette át a rangos elismerést, Az Év Lakberendezője díjat.

tovább

Újabb díjat nyert a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték

Az Év Terméke Díj választáson a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték nyert a beltéri falfesték kategóriában. A 2019-es megmérettetés az innovatív és a kényelmi termékek sikerét hozta. 

tovább

Partnerségre léptünk a lengyel Sniezka festékipari cégcsoporttal

Új fejezet a Poli-Farbe életében: partnerségre léptünk a lengyel Sniezka festékipari cégcsoporttal, hogy dinamikus fejlődésünk töretlen maradjon az európai piacon.

tovább

Kozák Danuta: Az anyaság még erősebbé tett

A Poli-Farbe jótékonysági nagykövetével, Kozák Danuta ötszörös olimpiai kajakozóval beszélgettünk a Szent Margit Kórház felújítása kapcsán. 

tovább

Új helyiséget fogadtunk örökbe a Szent Margit Kórházban

A Poli-Farbe Kft. jóvoltából 5000 négyzetméter falfelület szépült meg a budapesti Szent Margit Kórházban.

tovább

Bemutatjuk a lakást fűtő falfestéket

A fűtőfesték csökkenti az otthonok ökológiai lábnyomát, alkalmas a lakások, házak energiatakarékos felmelegítésére. Újabb irányt teremthet a lakásfelújításban és az „okos-lakás” kialakításában.

tovább

Nézd meg, hogyan gyártunk festéket!

Magyar vegyipari szakemberek segítségével, saját laboratóriummal és modern gyártógépekkel folyamatosan bővítjük termékeink körét!

tovább

Díjazták a magyar kreativitást

Arany Delfin díjjal jutalmazták a Poli-Farbe Platinum matt latex reklámfilmünkat az idei Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadón.

tovább

Irány Kuba és Portugália! Sorsoltunk!

Poli-Farbe - Színnel, lélekkel című nyereményjátékunk 2018. augusztus 31-én véget ért. A promóciós időszak alatt regisztrálók között kubai és portugáliai nyaralásokat sorsoltunk.

tovább

Így készült a Poli-Farbe Platinum matt latex 2018-as reklámfilmje

A Poli-Farbe festékgyár 2018-as termékújdonságához, a Poli-Farbe Platinum matt latex falfestékhez készített reklámfilmet az idei festési szezonra. A dörzsölhető, mosható falfesték minden olyan helyiségben tökéletes választás, ahol a falak gyorsan összekoszolódhatnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a szpotban megjelenő jelenetek, amelyek bizony akárkibel előfordulhatnak a hétköznapok folyamán!

tovább

Korszerűsítenéd otthonod? Ezt a lehetőséget imádni fogod!

Az MFB első lakossági hitelprogramja több tízezer lakás, illetve családi ház korszerűsítését teszi lehetővé, ráadásul mostantól még könnyebben igényelhető az energiahatékonyság növelésére fordítható nulla százalékos hitel! 

tovább

Teniszben is az élvonalban!

A Poli-Farbe dolgozói nemcsak a munkahelyükön, hanem az élet más területein is a maximumot nyújtják! Ezúttal Vizi Ferenc kollégánk diadalmaskodott a teniszpályán, és lett korosztályos magyar bajnok. Gratulálunk neki!

tovább

Piacvezető pozícióra tör a Poli-Farbe

10,196 milliárd forintos nettó árbevételt ért el a Poli-Farbe Vegyipari Kft. a tavalyi üzleti évben. Az utolsó nagy, hazai tulajdonban lévő festékgyár 2010 óta csaknem megduplázta árbevételét, és piacvezető pozícióra tör. A barkácsáruházak kivonulásának nyertesei a festékpiacon a szakkereskedések lettek. Soha még nem voltak ennyire keresettek a diszperziós festékek Magyarországon. A DOW és a Poli-Farbe együttműködésének köszönhetően már a hazai piacon is elérhető az a falfesték, amely megköti a formaldehid molekulákat a zárt térben.

tovább

Nagy dobás Nagy Lacival

Újabb nyolc árnyalattal a polcokon a Poli-Farbe A Poli-Farbe festékgyár új kampányában Nagy László válogatott kézilabdázó demonstrálja, milyen könnyű a falfestés a Poli-Farbe Platinummal. Az egyrétegű festékcsalád nyolc új színárnyalattal bővült az idei olimpiai évre.

tovább

A Poli-Farbe díjazza az innovációt és a kreativitást

Idén először belsőépítészek, tervezők és kivitelezők is jelentkezhetnek a magas minőség és az innováció szellemében megvalósult ötleteikkel a 19. alkalommal útjára indult Magyar Termék Nagydíj Pályázatra. 

tovább

Festékgyár a Glamour rendezvény főszponzora

A Poli-Farbe lett a Glamour Women of The Year 2016. főszponzora. A festékgyártó vállalat először vesz részt az első számú hazai divatrendezvény támogatásában.

tovább

Aktuális álláslehetőségek - Festéküzemi kiszerelő, targoncás, áruösszekészítő

A Poli-Farbe Kft. hazánk egyik legnagyobb, magyar tulajdonban lévő festékgyára lendületes, fiatalos csapatába keres munkatársakat festéküzemi kiszerelő, targoncás, áruösszekészítő munkakörökbe. Fényképes, szakmai önéletrajzokat a pozíció megjelölésével a dinnyes.eva@polifarbe.hu e-mail címre várjuk!

tovább

Aktuális álláslehetőségek - Festéküzemi gyártó/csoportvezető

A Poli-Farbe Kft. hazánk egyik legnagyobb, magyar tulajdonban lévő festékgyára lendületes, fiatalos csapatába keres munkatársat festéküzemi gyártó/csoportvezető munkakörökbe. Fényképes, szakmai önéletrajzokat a pozíció megjelölésével a dinnyes.eva@polifarbe.hu e-mail címre várjuk!

tovább

Aktuális álláslehetőségek - Szállításvezető helyettes

A Poli-Farbe Kft. hazánk egyik legnagyobb, magyar tulajdonban lévő festékgyára lendületes, fiatalos csapatába keres munkatársat szállításvezető helyettes munkakörbe. Fényképes, szakmai önéletrajzokat a pozíció megjelölésével a dinnyes.eva@polifarbe.hu e-mail címre várjuk! Jelentkezési határidő: 2016. január 31.     

tovább

Logisztikai és beszerzési szakembereket díjazott a MLBKT

Az év logisztikai és beszerzési menedzsere díjak mellett több szakember is elismerésben részesült, köztük a Poli-Farbe ellátási lánc igazgatója, Koller Tamás is.

tovább

Szép, új környezet több mint 450 nagycsalád otthonában

Országszerte több mint 450 nagycsaládban ragadtak ecsetet az elmúlt napokban, hogy kifessék az otthonukat, szépítsék a környezetüket. Mindannyian abból a festékadományból részesültek, melyet a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) kapott. A sok esetben hátrányos helyzetű, támogatásra szoruló háztartások a lehetőségeiket meghaladó lakásfelújításokat a Poli-Farbe, hazai tulajdonú festékgyár több millió forint értékű adományából végezték el. 

tovább

Újabb három tornacsarnokot újítottak fel – folytatódik „A Mi iskolánk bajnoka” program

Közel 2,5 millió forintból újult meg három oktatási intézmény tornacsarnoka, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Diáksport Szövetség, illetve a Poli-Farbe festék- és vakolatgyár együttműködése keretében. Az iskolák a tavaly indult „ A Mi iskolánk bajnoka” program keretében kerültek felújításra.A megszépült tornacsarnokokat ismert olimpikonok avatták fel, akik névadóként is inspiráló példaképet jelentenek a sportolni vágyó diákok számára. 

tovább

Díjnyertes a Cellkolor Brill zománcfesték

Az elmúlt évekhez hasonlóan szeptember 3-án ünnepélyes keretek között átadták a Magyar Termék Nagydíj elismeréseket. A Poli-Farbe festékgyár idén nyolcadik alkalommal vehette át a nívós elismerést. A védjegy használati joga mellett, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. oklevelét is elnyerte a festékgyár, a Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték gyártása terén végzett kimagasló minőségű munkásságáért. 

tovább

Virágos köztéri akció a sokszínűség jegyében Budapesten

Átfogó reklámkampányt indított a Poli-Farbe festékgyár a Platinum csepegésmentes egyrétegű beltéri falfesték megújult arculatának erősítése céljából. Az újradolgozott tv-szpot, átfogó print és online kampány, valamint BTL aktivitások mellett virágos gerilla akcióval is támogatták a márkaépítést.

tovább

Összefogással újulnak meg az iskolai mosdók

Ötforintosokból gyűltek össze a milliók a Domestosnál: öt iskola diákjait megújult mosdók várják az iskolakezdésre. A Poli-Farbe falfestékkel támogatja a felújítási akciót. 

tovább

Kategóriát teremt a Poli-Farbe

Frissítette arculatát a Poli-Farbe Platinum falfestékeknek a gyártócég. A márkaépítést újradolgozott tv-szpot, villamosreklám, print és online kampány, illetve BTL-aktivitások támogatják. A Poli-Farbe még a TV2 ID-jába is beleépült.

tovább

Átadták Magyarország első pozitív falát

37 pozitív jelentéstartalmú szóval lett megfestve az I. kerületi Hegyalja út - Mészáros utca találkozásánál látható téglakerítés. Az elhanyagolt falakon a Színes Város Csoport művészei és a Poli-Farbe festékgyár önkénteseinek alapötlete valósult meg, amellyel új jelentést adtak egy átlagos kerítésnek. 

tovább

Sohasem volt ilyen népszerű a hazai festék

Növelte árbevételét, és további expanzióban gondolkodik a Pannon Festék Hálózat keretében Magyarország meghatározó, magyar tulajdonban lévő festék- és vakolatgyára. A bócsai Poli-Farbe Vegyipari Kft. nettó 9,2 milliárdos rekord árbevétele a hazai gyártású festékek és a szakkereskedések töretlen népszerűségét mutatja.

tovább

Győrben folytatódik az esélyegyenlőségi kiállítás-sorozat

A győri Rómer Flóris Magyar Ispita kiállítóter ad otthont azÚjrafestett valóság – Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében című esélyegyenlőségi kiállításnak. A tárlat rendkívülisége, hogy kortárs fogyatékkal élő és ép festőművészek alkotásai egy kiállítás keretében tekinthetőek meg. A kiállítás fő üzente, hogy megértsük az emberek különbözősége érték, amely gazdagítja világunkat. 

tovább

Jótékonysági festés Kozák Danutával

Az olimpiai bajnok kajakozó aktív közreműködésével valósult meg a Peter Cerny Alapítvány mentőbázisának felújítása, s jelentős festékadományhoz jutott a Down Alapítvány is. A non-profit szervezetek speciális festékeket kaptak, ami nem engedi elszaporodni a kórokozókat a falakon.

tovább

Debrecenben folytatódik az esélyegyenlőségi kiállítás-sorozat

A debreceni Méliusz Juhász Péter Könyvtár ad otthont azÚjrafestett valóság – Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében című esélyegyenlőségi kiállításnak. A tárlat rendkívülisége, hogy kortárs fogyatékkal élő és ép festőművészek alkotásai egy kiállítás keretében tekinthetőek meg. 

tovább

Nívódíjat kapott a Poli-Farbe Kft.

A Poli-Farbe Vegyipari Kft-t újabb Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták, ezúttal a Platinum egyrétegű beltéri falfestékéért. A 25 éves vállalat 2006 óta hetedik alkalommal nyerte el a rangos kitüntetést valamely fejlesztésével. Idén ráadásul a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Gazdaságért Nívódíj elismerést is odaítélték a vállalatnak.

tovább

Dombi Rudolf az újpesti tornacsarnok névadó olimpikonja

Több mint 700 ezer forintból szépült meg az újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola tornacsarnoka, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Diáksport Szövetség illetve a Poli-Farbe festék- és vakolatgyár összefogásának köszönhetően. Az iskola megújult tornacsarnokának névadójaDombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, aki korábban az iskola tanulója volt. 

tovább

Szombathelyi tornacsarnokot avatott a Poli-Farbe

Több mint 800 ezer forintból szépült meg a szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskola tornacsarnoka, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Diáksport Szövetség illetve a Poli-Farbe festék- és vakolatgyár összefogásának köszönhetően. Az iskola tornacsarnokának névadójaPars Krisztián olimpiai bajnok atléta.

tovább

Olimpikon avatta fel a megújult tatabányai tornacsarnokot

Csaknem 1 millió forintból szépült meg a tatabányai Bárdos László Gimnázium tornacsarnoka, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Diáksport Szövetség illetve a Poli-Farbe festék- és vakolatgyár összefogásának köszönhetően. Az iskola megújult tornacsarnokának névadója Csernoviczki Éva, olimpiai bronzérmes cselgáncsozó, aki korábban az iskola tanulója volt.

tovább

Kozák Danuta a Poli-Farbe sportnagykövete

Kétszeres olimpiai bajnok kajakozónő, Kozák Danuta lett a Poli-Farbe sportnagykövete. A Poli-Farbe és Danuta közös célkitűzése, hogy népszerűsítse a sportos életmódot, erősítse a gyermekek sport iránti szeretetét és segítse a magyar sportélet fellendülését. 

tovább

Birkózócsarnokot avattak Soltvadkerten

Közös összefogásnak köszönhetően újulhatott meg a soltvadkerti birkózócsarnok. Pályázati forrásoknak, támogatóknak és az önkéntes munkásoknak köszönhetően elkészült a csarnok, amelynek átadására június 12-én került sor. 

tovább

Aktív résztvevők, több száz sport - ez a Nagy Sportágválasztó

Minden eddigi csúcsát megdöntötte a XIV. Budapesti Nagy Sportágválasztót és társrendezvényét a IV. Budapesti Nagy Hangszerválasztó. A rendezvény évről évre népszerűbb, de ebben az évben minden bizonnyal a főváros legsikeresebb és legtartalmasabb rendezvénye volt. Két nap alatt, közel 22 000 résztvevője, mondhatni sportolója volt az eseménynek, hiszen a Nagy Sportágválasztón mindenki mozgott: gyerekek és szüleik, a sportági képviselői, a bajnokok, az újságírók, a szervezők, de még a zenészek is!

tovább

Rekordforgalom a Poli-Farbe festékgyárnál

Tovább szűkült a festékek piaca Magyarországon az elmúlt esztendőben, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. ennek ellenére 10 százalékkal növelni tudta forgalmát, s több mint 8 milliárd forintos forgalmat realizált. 

tovább

Kaposvárra érkezett az esélyegyenlőségi kiállítás

Újrafestett valóság címmel kiállítás nyílt az Együd Árpád Kulturális Központban ép és fogyatékkal élő képzőművészek alkotásaiból. A Rippl-Rónai Fesztivál keretében megvalósuló tárlat egy kiállítás sorozat újabb állomása, amely a Magyar Nemzeti Galériából indult.

tovább

Színes programok a Sportágválasztón

A Poli-Farbe Kft. a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatójaként az idei Nagy Sportágválasztó napon, a MOB-bal kialakított közös sátorban, színes programokkal várja a sportolni vágyó gyerekeket és szüleiket.  

tovább

Kortársak festik újra a valóságot

A Poli-Farbe támogatásával folytatódik az Újrafestett valóság c. esélyegyenlőségi kiállítás a pécsi Zsolnay Negyed Kemence Galériában. A tárlatot Fülöp Attila család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkár nyitotta meg.

tovább

A Poli-Farbe erősít! - Új üzemcsarnokot avattak a bócsai festékgyárban

200 millió forintos beruházás keretében új üzemcsarnokot létesített a Poli-Farbe Vegyipari Kft., hazánk legnagyobb hazai tulajdonban lévő festék- és vakolatgyára. A termelés kapacitás bővítésével a vállalat szeretné gazdaságosabbá tenni a tömegtermékek gyártását.

tovább

Pécsi nagycsaládnál folytatódik az otthonszépítási program

A Nagycsaládosok Al-Duna régiójában, Pécsett és vonzáskörzetében, összesen 208 doboz színes beltéri falfesték és 98 doboz zománcfesték került kiosztásra a nyár végén a Poli-Farbe és a NOE közös programja keretén belül.

tovább

Dél-alföldi nagycsaládosok otthonai szépülnek

A Nagycsaládosok dél-alföldi régiójában 12 család részesült a Poli-Farbe és a NOE közös festékadomáynából, aminek köszönhetően 60 gyermek lakókörnyezete szépülhet meg az ősz folyamán.

tovább

Festékadomány a Felső-Duna régió nagycsaládosainak

A Nagycsaládosok Országos Egyesületén keresztül félezer nagycsalád jutott hozzá fal- és zománcfestékhez a Poli-Farbe festék- és vakolatgyár felajánlásának köszönhetően. A jótékonysági program célkitűzése, hogy a családok szebb és élhetőbb környezetet teremtsenek gyermekeik számára az ország valamennyi pontján.

tovább

Folytatódik az Újrafestett valóság c. kiállítás - első állomás Vác

A Mozgássérültek Budapesti Egyesülete és a Poli-Farbe festékgyár a tavalyi nagy sikerre való tekintettel úgy döntött, hogy idén ősszel országjáró körútra indul az Újrafestett valóság - Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében című tárlat. Az első állomás Vác, ahol már megtekinthetők az elkészült műalkotások.

tovább

Arany fokozatú MOB-támogató lett a Poli-Farbe

Új csapattaggal bővült a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) támogatói köre. A jövőben arany fokozatú támogatóként segíti a szervezet munkáját a Poli-Farbe festék- és vakolatgyár. A válla-lat és a MOB közös felújítási pályázatot is hirdetett sportszervezetek részére.

tovább

Szájjal lábbal festés - próbára tettük az utca emberét

A Mozgássérültek Budapesti Egyesülete utcai demonstrációval hívta fel a figyelmet az elfogadásra és a mozgássérültek különleges értékeire. A szájjal vagy lábbal festés próba-tételen kiderült, hogy az utca emberének valódi kihívást jelent, ha nem használhatja a kezét.

tovább

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Poli-Farbe Boróka Satin&Base terméke

Ünnepélyes keretek között átadták az idei Magyar Termék Nagydíj kitüntetéseket, melyekkel olyan árukat, szolgáltatásokat és gazdasági szervezeteket díjaznak, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen kiváló minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

tovább

Keresik Magyarország legszebb virágát

Elindult a szavazás Magyarország legszebb virágaira a világ legnagyobb közösségi oldalán. A kezdeményezést egy "csináld magad" közösség hívta életre. Jelenleg a napraforgó virága utcahosszal vezet a dália és a ciklámen előtt. A nyertes virág színe - egy bócsai festékgyár felajánlásának köszönhetően - falfestékként fog továbbélni.

tovább

Jótékonysági felújítás a váci Diadalív Lakóotthonban

Önkéntesek bevonásával és közös összefogással felújításra kerül a Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete által fenntartott váci Diadalív Lakóotthon, ahol 14 súlyosan mozgáskorlátozott fiatal él. A felújításhoz szükséges festékadományt a Poli-Farbe Vegyipari Kft. és partnere, a váci Naszály Festék biztosította az otthon részére.

tovább

Poli-Farbe: új arculat és reklámfilm

A festék szektor forgalmának 70 százalékát három nagyvállalat adja, közülük a Poli-Farbe az egyetlen magyar tulajdonban lévő gyártó cég. A bócsai vállalat tv-kampánnyal és új arculattal kívánja erősíteni piaci pozícióit.

tovább

Design+ Kiállításon a Poli-Farbe

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Design+ kiállítás és vásár a MAXCity Lakberendezési Áruház területén, ahol első alkalommal a Poli-Farbe is jelen van a kiállítók között.

tovább

Pannon Festék Hálózat: megfelelő válasz a válság túlélésére

94 kisvállalkozás 121 üzlete csatlakozott a Pannon Festék Hálózathoz, amely így összesen mintegy 600 ember munkahelyét tudta megőrizni országszerte. Az összefogást életre hívó Poli-Farbe festék- és vakolatgyár - rész-ben a hálózat sikerének köszönhetően - növelni tudta árbevételét a hanyatlás ellenére is.

tovább

Poli-Farbe képzések

A Poli-Farbe Kft. az idei évben is indít képzéseket viszonteladó partnerein keresztül.

tovább

Miniszteri dícséret Szabó Antalnak

December 9-én zárult az Újrafestett valóság kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában. A tárlat keretében ép és fogyatékkal élő képzőművészek közös alkotásai mutatkoztak be. A záró rendezvényen Soltész Miklós esélyegyenlőségi államtitkár is kipróbálta a szájjal festést.

tovább

Jótékonysági felújítás Esztergomban

A Poli-Farbe festékgyár a Kinél fessünk? Jótékonysági Programjának keretén belül a Komárom - Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény Szent Rita Fogyatékosok Otthonában is felújítási munkálatok kezdődtek. A jótékonysági program célkitűzése, hogy közös összefogással szebb és élhetőbb környezetet teremtsen az otthon sérült lakói számára.

tovább

Napelemes rendszer látja el energiával a Boróka Általános Iskolát

Bócsa Község Önkormányzata az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatással megvalósította a "Boróka Általános Iskola villamos energia ellátása napelemes rendszer segítségével" projektjét. A Kecskeméti út 1. szám alatti Boróka Általános Iskola tetőszerkezetén 156 napelemet helyeztek el, aminek köszönhetően az iskola és a hozzá tartozó helyiségek teljes évi elektromos áram felhasználása a megújuló energia révén már nem jelent anyagi terhet az iskola számára.

tovább

Újrafestett valóság - Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében - Meghosszabbítva!

A Magyar Nemzeti Galériában látható Újrafestett valóság c. kiállítást a nagy érdeklődésre való tekintettel decemberig láthatják az érdeklődők.

tovább

Hőszigetelés mesterfokon

Cégünk a Magyar Építőkémia és Vakolatszövetség (MÉSZ) szövetség tagjaként szakmai partnerként vesz részt "A homlokzati hőszigetelés A-tól Z-ig - Mesterfokon" címmel, országszerte 7 helyszínen megrendezésre kerülő szakmai továbbképzésnek, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait.

tovább

Átélték a sztárok a sérült művészek helyzetét

Különleges élményben volt részük a hírességeknek, hiszen eddig mindig a kezükkel festettek. Most azonban megtapasztalták, mit tudnak kihozni magukból akkor, ha a szájukkal vagy a lábukkal kell ecsetet ragadni. Sőt, hogy még jobban átérezzék a kiállító művészek helyzetét, még a kerekesszékbe is beleültek.

tovább

Festékadomány a Poli-Farbétól

A Poli-Farbe festék- és vakolatgyár országos jótékonysági programjának köszönhetően Nógrád megyében két településen, Salgótarjánban és Pásztó-Hasznoson is felújítások kezdődnek minőségi magyar festékekkel.

tovább

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Poli-Farbe ásványgyapot hőszigetelő rendszere

Immár 15. alkalommal adták át a Magyar Termék Nagydíj kitüntetéseket, melyeket idén minden eddiginél több, összesen 53 pályázó 58 pályázata érdemelt ki. A pályázat célja idén is az, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű Magyarországon gyártott, és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint hogy a gyártók, termelők és szolgáltatók ösztönzésével emelje a fogyasztóvédelem általános szintjét.

tovább

Kortárs sokszínűség a Magyar Nemzeti Galériában

A Magyar Nemzeti Galériában a mai naptól látogatható az Újrafestett valóságrendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében című, szájjal, lábbal festő, illetve más fogyatékossággal élő és ép képzőművészek közös alkotásait bemutató tárlat.

tovább

Jótékonysági felújítások Miskolcon

A Poli-Farbe festékgyár, és a Pannon Festék Hálózat tagjai közé tartozó VIP Color Kft. közös összefogással, a Kinél fessünk? Jótékonysági Program keretén belül Miskolcon két intézményt is festékadományban részesített. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központban (GYEK) és a Miskolci Autista Ház újulhat meg a festékadományoknak köszönhetően.

tovább

Szájjal festés próbatétel

Az utca emberét szólították meg ma a Mozgássérültek Budapesti Egyesületének önkéntesei a budapesti Dunakorzón, hogy próbálják ki a szájjal vagy a lábbal festés technikáját. A demonstráció célja az volt, hogy ráirányítsa a többségi társadalom figyelmét a mozgássérültek értékeire.

tovább

Jótékonysági felújítások Heves megyében

Két Heves megyei intézmény is adományhoz jutott a bócsai Poli-Farbefestékgyár jótékonysági programjának keretében. A hatvani és pétervásárai felújítások szebbé és élhetőbbé teszik a környezetet a minőségi magyar festékek segítségével.

tovább

Festékadomány a Poli-Farbétól Szolnokon és Cegléden

Sorra szépülnek meg a közösségi intézmények a Poli-Farbe festékgyár jótékonysági programjának köszönhetően. Legutóbb Szolnokon, illetve Cegléden újultak meg oktatási és egészségügyi intézmények az adományoknak köszönhetően.

tovább

Újrafestetik a valóságot a művészek

Már javában zajlanak az előkészületek az Újrafestett valóság című kiállítás megnyitójára. Szeptember 5-től a nagyközönség is megcsodálhatja az újrafestett valóságot, akkor kiderül, milyen nagyszerű alkotások készülnek, ha művészek együtt dolgoznak.

tovább

Jótékonysági iskolafelújítások Bács-Kiskun megyében

Az idén 20 új éves Poli-Farbe Festékgyár jótékonysági programjának köszönhetően két Bács-Kiskun megyei iskola is részesült festékadományban.

tovább

Jótékonysági felújítás a gyömrői lakásotthonban

Az idén 20 éves Poli-Farbe festékgyár és a Hudák Kft. Kereskedőház, a Pannon Festék Hálózat tagja, közösen, önkéntesek bevonásával teljesen felújítják a Gyömrői Gyermekotthon 4. számú lakásotthonát. A jótékonysági program célkitűzése, hogy közös összefogással szebb és biztonságosabb környezetet teremtsen ott, ahol a gyermekek a legtöbb időt töltik.

tovább

Rendhagyó kiállítás nyílik szeptemberben a Magyar Nemzeti Galériában

Az Újrafestett valóság - Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében című kiállítás keretében szeptember 5-től a Magyar Nemzeti Galériában mozgássérült és ép kortárs képzőművészek közös alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők.

tovább

Jótékonysági óvodafestés Szegváron

A Poli-Farbe festékgyár, a B-Contour Kft. közösen, szülők, önkéntesek és óvó nénik bevonásával megszépítették a szegvári Kurca-parti Óvodát. A jótékonysági program célkitűzése, hogy közös összefogással szebb és biztonságosabb környezetet teremtsen ott, ahol a gyermekek a legtöbb időt töltik.

tovább

Önkéntesek újították fel a kilátót

A soltvadkerti kilátótorony akácgerendái és fenyődeszkái folyamatos állagmegóvásra szorulnak. A Poli-Farbe festékgyár dolgozói társadalmi munkában festették ki, hogy megvédjék a turisztikai értéket az időjárás viszontagságaitól.

tovább

Jótékonysági ketrecfestés a Gyöngyösi Állatkertben

Családi vállalkozásként indult néhány háziállattal, ma pedig az ország egyik legnagyobb magánkézben lévő állatkertje. A Gyöngyösi Állatkertben két hektáron, csaknem 200 különböző faj él. A kizárólag saját forrásból gazdálkodó állatkertnek a Poli-Farbe festékgyár és a gyöngyösi Vad Színek Festékbolt felaján-lotta, hogy közösen összefogva lefestik az oroszlánok ketrecét.

tovább

Újrafestett valóság - pályázat képzőművészeknek

A Magyar Nemzeti Galéria és a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete rendhagyó kiállítást szervez a társadalmi felelősségvállalás jegyében, mely során a fogyatékkal élő és ép kortárs képzőművészek egy térben alkothatnak, mutathatják be műveiket. A kiállításra képzőművészek jelentkezését várják július 5-ig.

tovább

Jótékonysági pályázatot hirdet a Poli-Farbe

Az idén 20 éves Poli-Farbe Vegyipari Kft., festék- és vakolatgyár jubileuma alkalmából jótékonysági programot hirdet. Közösségi terek (játszótér, óvoda, iskola, orvosi rendelő) felújítását kívánja támogatni saját gyártású termékeivel, festékeivel.

tovább

Beindult a Pannon Festék Hálózat

Növelni tudta árbevételét a tavalyi esztendőben hazánk meghatározó festék- és vakolatgyártója, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. Jól startolt a festékgyár által életre hívott shop-in-shop koncepció is az első hónapok üzleti eredményei alapján. Már 140 szakkereskedés csatlakozott a Pannon Festék Hálózathoz.

tovább

Rádiós kampány a Bumerángba

Fizetett hirdetés formájában tért vissza Gombos Edina a Bumeráng című reggeli showműsorba a Poli-Farbe jóvoltából. Április végén olyan szpotkampány vette kezdetét, amely Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János kreativitására épül, míg a tanulságot az egykori bumerángos hírolvasó mondja.

tovább

Új kromofág festékeltávolító gél

Piacra dobta legújabb termékét a Poli-Farbe, hazánk egyik legnagyobb magyar festékgyártója. A kromofág festékeltávolító gél EU-s szabványoknak megfelelő, praktikus termék, s nagyban segíti a munkavégzést a festékekkel.

tovább

Klímabarát panelház

A Klímabarát Otthon Panel Alprogram az iparosított technológiával létesített lakóépületek energiahatékonysági felújítását támogatja. A programhoz a kivitelezők a Policolor hőszigetelő rendszert választották Budapesten.

tovább

Iskolafestés Poli-Farbe festékekkel

Nagyszabású akcióba kezdtek a Vajda János Gimnázium és Szakközép Iskola hallgatói, valamint a Mányi Általános Iskola, akik úgy döntöttek, a Poli-Farbe termékeivel renoválják az iskolák termeit.

tovább

Új kiskereskedelmi hálózat a festékpiacon

Pannon Festék Hálózat néven új kereskedelmi lánc jött létre a festékpiacon, amelyet festék szakkereskedések, illetve az egyik legnagyobb hazai festékgyártó vállalat, a Poli-Farbe hozott létre. A közös fellépéstől és az egységes kommunikációtól a magyar tulajdonú kis- és közép-vállalkozások a piaci pozícióik megerősödését várják.

tovább

A Műcsarnok támogatója lett a Poli-Farbe

A Műcsarnokban szeptember 3-án nyílt kiállítás, amely az egykori Bizottság együttes tevékenységét, illetve a '80-as évek hazai underground művészetét mutatja be. A tárlat kialakításához a Poli-Farbe festékeit használták fel.

tovább

Termékdíjat kapott a Poli-Farbe Neo

A Poli-Farbe és a DuPont közös fejlesztésű falfestéke elnyerte a minőséget garantáló Magyar Termék Nagydíjat. A Poli-Farbe termékeit hetedik alkalommal ismerték el ezzel a termékdíjjal.

tovább

ÉMI minőség jelet kapott legújabb termékünk, a Policolor szilikon vakolat

A Magyar Termék Nagydíjjal elismert Policolor hőszigetelő rendszer legújabb tagja, a Policolor szilikon vakolat nemrég elnyerte az ÉMI minőségi jel használati jogát! Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. tanúsítványa garancia a tartósságra és a minőségre.

tovább

Teniszversenyt szponzorál a Poli-Farbe

A Budapest Grand Prix női teniszverseny névadó szponzora lett a Poli-Farbe. A bócsai festék- és vakolatgyár első alkalommal támogat nemzetközi szintű sporteseményt.

tovább

Poli-Farbe Neo roadshow 2011.

Útjára indult a Poli-Farbe országos roadshow-ja, melynek keretében - regisztráció után -naponta 4 literes színes beltéri falfestéket sorsolunk ki. A promóció hipermarketekben és barkácsáruházakban zajlik.

tovább

Újra magyar filmek járnak a Platinumhoz

A nagy sikerre való tekintettel a Poli-Farbe megismétli tavalyi promócióját, melynek keretében magyar kultusz filmekhez juthatnak hozzá azok, akik a Platinum falfestéket vásárolnak. Idén az Üvegtigris, a Valami Amerika és a Macskafogó 2. része vesz részt az akcióban.

tovább

Bölcső-díjat kapott a Poli-Farbe

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének Elnöksége Bölcső - díj bronz fokozatában részesítette a Poli-Farbe Vegyipari Kft.-t, tavalyi évben szervezett jótékonysági programjáért.

tovább

Poli-Farbe: növekedés a hanyatló barkácspiacon

A hanyatló barkács- és stagnáló festékpiacon is némiképp növelni tudta árbevételét a Poli-Farbe. Hazánk legnagyobb festék- és vakolatgyártó vállalata formaldehidmentes falfestékek-kel kívánja megerősíteni piaci pozícióit.

tovább

Elismerés a Poli-Farbe Neo reklámjának

Magyarország 2. legjobb fogyasztói sajtóhirdetése lett a Poli-Farbe Neo "serpenyős" reklámja a Hipnózis Kreatív Reklámversenyen. A hirdetéseket 10 tagú nemzetközi zsűri értékelte és pontozta.

tovább

Formaldehidmentes lett a Poli-Farbe Platinum

2011 tavaszától a Poli-Farbe gyártósoráról a hazai festékpiacon egyedülálló formaldehidmentes falfestékek gördülnek le. A Poli-Farbe Platinum mostantól nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet és olyan kémiai vegyületet, ami formaldehid tárolására és folyamatos felszabadítására fejlesztettek ki, ezáltal válik biztonságosabbá a vásárlók számára.

tovább

Kiváló építési termék lett a Policolor

Kiváló Építési Termék tanúsító védjeggyel ismerték el a bócsai székhelyű Poli-Farbe Kft. által gyártott Policolor hőszigetelő rendszert. Az erről szóló oklevelet a Construma kiállításon adták át Budapesten.

tovább

Új Poli-Farbe termékek premierje a Construmán

Április 5-10. között bemutatkoznak a Poli-Farbe festékgyár legújabb termékei a Construmán. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban zajló eseményen folyamatos alkalmazástechnikai bemutatók is zajlanak a Poli-Farbe standjánál.

tovább

Közösséget építettünk, értéket teremtettünk

A Hotel Ramada Resort - Aquaworld-ben látta vendégül üzleti partnereit a Poli-Farbe március 24-25-én. Az este egy különleges díszelőadással zárult a Művészetek Palotájában.

tovább

A Poli-Farbe a TFH+E szakkiállításon

A Poli-Farbe Vegyipari Kft. ezúton meghívja Önt a TFH+E (Tetők-Falak-Homlokzatok + Épületenergetika) szakkiállításra. A kiállítás megtekintése előzetes regisztráció esetén ingyenes. A kiállítást a Magyar Építész Kamara 2 kreditponttal értékelte.

tovább

Télen is a hőszigetelés a téma

A Poli-Farbe szakértő csapata két olyan nagyszabású rendezvényen is részt vett, amelynek keretében közös képviselőket tájékoztattak és képeztek az energiatakarékos felújításokról.

tovább

Újabb elismerés a Poli-Farbe-nak

A Budapesti Történeti Múzeumban megrendezett exkluzív gálán két kategóriában díjazták a kimagasló növekedést mutató magyar vállalatokat december 2-án. A Poli-Farbe Kft. újabb elismerésben részesült.

tovább

Útnak indultak a festékcsaládok

Megkezdődött a Poli-Farbe járműparkjának átmatricázása és az új autóponyvák elkészítése. A járművek évente több százezer kilométert tesznek meg.

tovább

Festékadomány a Szegedi Gyermekklinikának

623 ezer forint értékben falfestéket, egy gyűjtőakciónak köszönhetően pedig további 1.539.000 forint készpénzt ajánlott fel a Poli-Farbe festékgyár a Szegedi Gyermekklinika számára.

tovább

Bababarát festék a kórházaknak

Egymillió forint értékű bababarát festéket ajánlott fel a Bethesda Gyermekkórháznak, illetve további 1000 négyzetméterre elegendő festéket juttatott el Heim Pál Gyermekkórháznak a Poli-Farbe festékgyár. A festék ezüstöt tartalmaz, így nem engedi elszaporodni a kórokozókat a falon.

tovább

Innovációs díjat kapott a Poli-Farbe

Dél-alföldi Innovációs Díj elismerésben részesült a Poli-Farbe festékgyár Platinum Kid ba-babarát szobafestéke. A díjat az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság és a Bács-Kiskun, Békés, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarák közösen alapították.

tovább

Rászoruló családon segítettünk

A Poli-Farbe is csatlakozott a Blikk Napraforgó programjához, amelynek keretében rászoruló családokon segítenek vállalatok. A Poli-Farbe felajánlásának köszönhetően megújult egy család háza Kiskunhalason, így a jövőben jelentős mértékben tudnak takarékoskodni a fűtéssel.

tovább

Ajándékfesték a nagycsaládosoknak

250 vödörnyi Platinum Kid gyerekszoba festéket és 96 vödör színes beltéri falfestéket adományozott a Platinum Kid Jótékonysági Program keretében a Nagycsaládosok Országos Egyesületének a Poli-Farbe Kft.

tovább

Kilenc Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvoda szépülhetett

Kilenc Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvoda jutott hozzá festékhez a nyári felújítási idő-szakban a Platinum Kid Jótékonysági Programon keresztül. A legtöbb helyen a fenntartók és a szülők közösen festették ki az intézményeket.

tovább

Bács-Kiskun megyében 13 óvoda színesedett a Platinum Kid programjával

Tizenhárom Bács-Kiskun megyei óvoda jutott hozzá festékhez a nyári felújítási időszakban a Platinum Kid Jótékonysági Programon keresztül. A legtöbb helyen a fenntartók és a szülők közösen festették ki az intézményeket.

tovább

A Poli-Farbe támogatja a futballt

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Poli-Farbe Kft. és a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség. A szerződés keretében a festékgyár névadó szponzora lett a megyei futball bajnokságnak.

tovább

Ezüstös festékhez jutottak az óvodák

Tizenöt Jász-Nagykun-Szolnok megyei óvoda jutott hozzá festékhez a nyári felújítási időszakban a Platinum Kid Jótékonysági Programon keresztül. A legtöbb helyen a fenntartók és a szülők közösen festették ki az intézményeket.

tovább

Díjat kapott a Platinum Kid

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Poli-Farbe Vegyipari Kft. bababarát festéke.

tovább

Új termék az algák ellen

A Poli-Farbe piacra dobta a Fungi termékcsalád új tagját, a Fungi Alga Stop oldatot, mely gyors és rendkívüli hatékonyságot biztosít a gombák és algák ellen.

tovább

Magyar festékhez magyar filmek

A Platinum festékek megvásárlása esetén magyar kultusz filmeket kapnak ajándékba a vásárlók.

tovább

Policolor - határtalan lehetőségek

Mostantól csak a képzelet szab határt otthonuk díszítéséhez, hiszen a Policolor színezett márványszemcse már 18 színben megvásárolható.

tovább

Anyaotthont segítettünk

A Poli-Farbe és az Otthon magazin közös nyereményjátékában egy baptista anyaotthon nyert festéket az olvasók szavazatai alapján.

tovább

Százakhoz jutott el Poli-kutya

A Poli-Farbe is részt vett támogatóként a CACIB Kutyakiállításon, amelyet Karcagon rendeztek meg május 29-én, szombaton.

tovább

Országjárásra indult a Poli-Farbe Neo

Bejárja az országot a Poli-Farbe Neo festékcsalád egy termékpromóció keretében.

tovább

ÉMI Minőségjel a Poli-Farbe Szórható gletten

Együttműködési megállapodást írt alá a Poli-Farbe és az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kht. a Construma Kiállításon.

tovább

Életszerűség a Construmán

Önálló standdal jelentkezett a Poli-Farbe hazánk legnagyobb építészeti szakkiállításán, a Construmán.

tovább

Piacra lépett a Poli-Farbe Neo

Rendhagyó divatbemutató keretében mutatták be a Poli-Farbe Neo festékcsaládot.

tovább

Reklámfilmet forgatott a Poli-Farbe

Valóra vált Gombos Edina álma a Poli-Farbe reklámfilm forgatásával, amelyben saját magát, egy családanyát alakít.

tovább

Reklámarc lett Gombos Edina

Gombos Edina televíziós műsorvezető lett a Poli-Farbe festékgyár reklámarca, de férje és kislánya is felbukkan a megjelenések egy részében.

tovább

Reklámügynökségi tender zajlott

Reklámügynökségi feladatainak ellátására keresett ügynökséget a Poli-Farbe. A nyertes a KRQ Communications lett.

tovább