Hírek - újdonságok

Tervezzünk körültekintően! A hőszigetelés a leghatékonyabb energiaspórolás

A megfelelő homlokzati hőszigeteléssel akár 20-30 százalékkal csökkenthetjük fűtési költségeinket, de a nyári melegben is hűvösen tarthatjuk a lakást. Sőt, elejét vehetjük a penészesedés vagy az algásodás problémájának. 

tovább

Gyere, ismerd meg 2020-as trend színeinket!

A Poli-Farbe Platinum idén 7 csodás, a legújabb trendeket meghatárózó színnel jelentkezik. A bézses, szürkés árnyalatok igazán jól festenek minden otthon falain legyen az modern vagy klasszikus. 

tovább

Lődi Lászlóné poszthumusz életműdíjat kapott

A Poli-Farbe néhai kiválóságát ismerték el a rangos gazdasági kitüntetéssel az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat idei ünnepségén. 

tovább

Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel

Ha van allergiás, asztmás a családban, minden irritáló anyag, illat piros zászlót kap az otthonunkban a Poli-Farbe termékújdonsága, a Poli-Farbe Santal éppen nekik tökéletes választás.

tovább

Dekorációs vállalkozást díjazott a Poli-Farbe az idei Érték és Minőség gálán

A bócsai festékgyár különdíját Szabó Antal ügyvezető ebben az évben egy exkluzív és komplex design- és rendezvényszolgáltatást nyújtó zsámbéki cégnek adta.

tovább

Nyereményjáték: kisorsoltuk római vakációnk nyertesét!

Megvan, ki utazhat az Örök Városba, Rómába! 2019. szeptember 2-án ötödik és egyben utolsó úti célunk is gazdára talált! Köszönjük, hogy velünk jártszottatok!

tovább

Lezárult a Színnel-lélekkel kórház-felújítási pályázat

Eddigi segítségünkkel több száz szociális intézmény szépülhetett meg. Idén a kórházakat támogatjuk kiemelten. A nyertes pályázók listáját a cikkben találja.

tovább

Nyereményjáték: megvan ki utazhat Prágába!

Gratulálunk Antoni Márknak, aki másodmagával utazhat a Prágába. Az Arany Város minden évszakban gyönyörű. Játékunk továbbfolytatódik!

tovább

Nyereményjáték: megvan ki utazhat Párizsba!

Fess és Utazz velünk! szlogennel meghirdetett Poli-Farbe Platinum-nyereményjátékunk harmadik nyertese Budai Anett.  A szerencsés Párizsba, a fények városába utazhat párjával. Gratulálunk! Játékunk továbbfolytatódik!

tovább

Nyereményjáték: megvan ki utazhat Londonba!

Holecza Roland nyerte londoni nyereményutunkat, ahová másodmagával utazhat! Gratulálunk és jó utat kívánunk! Poli-Farbe Platinum-nyereményjátékunk tovább folytatódik!

tovább

Hipnózis: bronzot nyert a Foltokozók reklámfilmünk

Újabb - ezúttal hazai  - elismerésben részesült a Foltokozók címet viselő, 2018-ban megalkotott reklámfilmünk, amely középpontjában Poli-Farbe Platinum matt latex falfestékünk áll. A Hipnózison bronzot nyertünk.

tovább

Decor Day 2019

Ha május, akkor Decor Day!  Egy nap, ahol a színeké, a trendeké és a lakberendezésé a főszerep. Ehhez pedig a Poli-Farbe biztosítja az ötletesebbnél ötletesebb háttereket, azaz falfelületeket!

tovább

Nyereményjáték: Megvan, ki utazhat Amszterdamba!

Poli-Farbe Platinum-nyereményjátékunk első szerencsés nyertese: Németh Tibor, aki másodmagával utazhat Hollandia fővárosába, Amszterdamba! Gratulálunk!

tovább

25 tehetséges ember története kiállítás

Esélyegyenlőségi kiállításunk során olyan fogyatékkal élő tehetségeket mutatunk be a művészet, a sport, a tudomány és a közélet területéről, akik valódi értéket teremtettek.

tovább

Újabb díjat nyert a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték

Az Év Terméke Díj választáson a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték nyert a beltéri falfesték kategóriában. A 2019-es megmérettetés az innovatív és a kényelmi termékek sikerét hozta. 

tovább

Meghirdették az Érték és Minőség pályázatot

A Poli-Farbe Kft. önálló kategóriaként, az általa kiválasztott nagydíjat nyert pályázónak különdíjat adományoz az „Innovatív és élhetőbb lakótér kialakításáért”.

tovább

Negyedik alkalommal díjaztuk Az Év Lakberendezőjét

2019-ben Zai Viktória, enteriőrtervező, a Dizain márka megálmodója vehette át a rangos elismerést, Az Év Lakberendezője díjat.

tovább

Partnerségre léptünk a lengyel Sniezka festékipari cégcsoporttal

Új fejezet a Poli-Farbe életében: partnerségre léptünk a lengyel Sniezka festékipari cégcsoporttal, hogy dinamikus fejlődésünk töretlen maradjon az európai piacon.

tovább

Kozák Danuta: Az anyaság még erősebbé tett

A Poli-Farbe jótékonysági nagykövetével, Kozák Danuta ötszörös olimpiai kajakozóval beszélgettünk a Szent Margit Kórház felújítása kapcsán. 

tovább

Új helyiséget fogadtunk örökbe a Szent Margit Kórházban

A Poli-Farbe Kft. jóvoltából 5000 négyzetméter falfelület szépült meg a budapesti Szent Margit Kórházban.

tovább